Praktische informatie

Inschrijven

U kan van 11 juni tot 11 september (enkel) via deze website activiteiten van SCHOOLPODIUMNOORD reserveren. De automatische bevestigingsmail na registratie is GEEN definitieve bevestiging maar een voorlopige reservatie.

In de week van 17 september mag u op basis van uw reservaties een programmavoorstel voor uw klas verwachten. De plaatsen zijn beperkt. We garanderen wel dat uw klas kan deelnemen aan minstens één activiteit van elk type waarvoor u reserveerde (kunsteducatie, theater/dans/muziek, film, kunsteducatie), maar mogelijk niet aan alle activiteiten van uw voorkeur. Indien u niet akkoord gaat met het voorstel dat u in september ontvangt, heeft u 7 dagen tijd om activiteiten te annuleren.

Einde september krijgt de school een overzicht met de definitieve bevestigingen. We vragen een ondertekend exemplaar terug te sturen, zodat de school hiermee zijn engagement bevestigt. Voor inschrijvingen na september wordt er enkel een bevestigingsmail verstuurd, deze is eveneens bindend.

Na 11 september kan er enkel nog ingeschreven worden op theater- en filmvoorstellingen waar nog plaatsen beschikbaar zijn, niet meer voor workshops.

U kan uw inschrijvingen ook steeds raadplegen in de rubriek 'mijn inschrijvingen'.

Programmawijzigingen zijn soms onvermijdelijk. Wanneer er te weinig of teveel inschrijvingen zijn, worden voorstellingen afgelast of bijgeboekt. U wordt van elke wijziging tijdig verwittigd.

Indien u vragen heeft (inhoudelijk en/of praktisch) kan u ons altijd contacteren via info@schoolpodiumnoord.be.

Verplaatsing

Indien u niet vertrouwd bent met het openbaar vervoer, bezorgen wij u graag een trajectbeschrijving over hoe u met uw klas het gemakkelijkst ter plaatse geraakt.
 
Leerlingen tot 12 jaar reizen gratis als ze een MOBIB pasje hebben. Dit abonnement is geldig op het MIVB-net en voor -12 jarigen die gedomicilieerd zijn in het Hoofdstedelijk Gewest op het net van De Lijn. Lees meer op www.mivb.be. Voor kleuters geldt het principe 'maximum 4 kinderen gratis per betalende volwassene'.

Indien uw klas te groot is om zich zonder extra begeleiding te voet of met het openbaar vervoer te verplaatsen, kan u extra begeleiding aanvragen via info@schoolpodiumnoord.be.

Wij zullen alles in het werk stellen om een oplossing te vinden. Snelle aanvragers hebben meer kans om geholpen te worden. Omdat de vraag naar extra begeleiding erg groot is, vragen we aan de scholen om in de eerste plaats zelf naar oplossingen te zoeken. Dit kan bijvoorbeeld door beroep te doen op ouders die overdag thuis zijn. Zij participeren gratis aan de activiteiten. U dient wel op voorhand te laten weten hoeveel extra begeleiders mee komen, want voor sommige activiteiten is het mogelijk dat er onvoldoende zitplaatsen zijn.